Va invit sa oferiti persoanei dragi placerea alegerii propriului cadou de pe www.mandala-matase.ro

Formular solicitare Voucher cadou pe Contact
voucher

Numele destinatarului/ titularului:
E-mailul si adresa destinatar:
Numele dvs:
E-mailul si datele dvs de contact:

Serviciul/ produsul care se mentioneaza

pe voucherul cadou:

  orice produs sau serviciu de pe web

  esarfa matase pictata (120-250 lei)

  mandala energetica sau tablou (350-500 lei)

  atelier creare mandale
  atelier pictura mandale
  workshop pictura pe matase

Mesajul dvs pentru destinatarul voucherului:
Valoare voacher- se completeaza cu suma dorita.
(Valoarea trebuie sa fie intre 120 si 1.000 lei)
    ........................... lei
Catre cine trimitem/ predam Voucherul?   catre dvs sau catre destinatar/ titular

Mentionati metoda de livrare a Voucherului: personal in Brasov, prin curier sau prin e-mail.

In cazul livrarii prin curier se scade din valoarea achitata pentru Voucher suma de 15 lei/ plic.

Voucherele cadou nu se pot returna. Voucherul cadou poate fi folosit pentru achizitionarea uneia sau mai multor produse/ servicii al caror valoare este egala sau mai mica decat valoarea voucherului. Voucherul Cadou este valabil sase luni si se supune Termeniilor si conditiilor Generale de mai jos.

Termeni si conditii Generale Voucher cadou

Voucherul Cadou este un document de valoare care dă dreptul titularului său să desfășoare activitatea trecută pe voucher. Folosirea voucherului presupune acceptarea de către titular a termenilor și condițiilor generale de folosire a voucherului precum și a termeniilor și condițiilor specifice activității.

Voucherul se poate emite pe loc prin plata in numerar sau se poate expedia/ preda dupa plata prin transfer bancar a contravalorii voucherului, in baza facturii emsie si trimise. Voucherul Cadou se emite pe loc sau electronic. Opțional voucherul se poate furniza prin curier caz în care se scad din valoarea platita taxele de transport.
Prin completarea formularului de solicitare a unui Voucger cadou clientul este de acord cu termenii şi condiţiile de desfăşurare a activităţilor.

Voucherul este valid pentru o perioadă limitată. Voucherul devine activ după achitarea valorii lui. Data expirării este trecută pe voucher. Titularul trebuie să rezerve și să desfășoare activitatea înainte de data expirării lui. Dacă voucherul nu este folosit în perioada lui de valabilitate el nu poate fi extins, Dacă perioada de valabilitate a voucherului a expirat acesta devine inactiv, iar contravaloarea lui nu poate fi returnată Titularului.

Destinatarul/ Titularul voucherului se va programa telefonic, prin email sau online în conformitate cu calendarul anunțat în descrierea activității. Programarea se va face cu cel puțin 15 zile calendaristice înainte de data solicitată (vă rugăm verificaţi pe www.mandala-matase.ro produsele si serviciile/ cursurile). Numărul voucherului și datele de contact ale Titularului trebuie comunicate în momentul programării.
Titularului i se va comunica disponibilitatea produslui/ programarea cursului sau i se vor propune  date alternative, dacă la data afisata pe web nu mai există disponibilitate.
Titularul trebuie să aibă asupra lui acest document/ Voucher cadou atunci când participă la activitate, la data si ora la care a fost programat.

Destinatarul are dreptul să schimbe activitatea din voucher cu altă activitate inainte de solicitarea/ rezervarea produsului sau serviciului. Dupa confirmarea rezervarii produslui sau serviciului, aceasta modificare nu mai este posibile. Dacă alege o activitate care are o valoare mai mare decât voucherul original, va achita diferența. Nu se restituie contravaloarea voucherului sau diferența de valoare în cazul în care titularul alege o activitate cu un cost inferior valorii voucherului.

Contravaloarea voucherului se poate returna in 5 zile calendaritice de la data achiziṭionӑrii lui, ȋn urma solicitӑrii prin e-mail de cӑtre persoana care a achiziṭionat acest voucher; destinatarul/ titularul , dacӑ este diferit de cel care a achiziṭionat activitatea, nu are dreptul sӑ solicite returnarea contravalorii voucherului. In momentul returnӑrii va fi reṭinut un comision de 5% din valoarea voucherului, pentru cheltuieli cu transferul bancar si alte cheltuieli care au avut loc cu emiterea voucherului. Dupӑ aceasta perioadӑ de 5 zile contravaloarea voucherului nu poate fi returnatӑ, ȋnsӑ se poate schimba activitatea listatӑ ȋn voucher cu o altӑ activitate.

Serciciile/ cursurile/ atelierele presupun pregătiri anterioare desfășurării ei. Titularii de vouchere sunt rugați să verifice pe www.mandala-matase.ro data acestor activitati si respecte data și ora la care sunt programați. Titularul trebuie să ne contacteze cu minim 3 zile lucratoare înainte de desfășurarea activității dacă dorește să anuleze o programare. Vom încerca să reprogramăm activitatea în alte date pe care le avem disponibile. În cazul în care activitatea la care titularul s-a programat presupune existenta unui minim de participanți iar beneficiarul/ titularul nu poate trimite o altă persoană în locul său, atunci va pierde dreptul de a folosi voucherul. Dacă beneficiarul anulează o programare cu mai mult de 3 zile înainte de desfășurarea activității va plăti o taxă administrativă de 50 ron pentru a beneficia de o nouă programare. Aceasta taxa se plateste și în cazurile în care titularul anulează în multiple rânduri programările. Titularul pierde dreptul de a folosi voucherul în cazul în care nu se prezintă la data și ora programată.

În cazul apariției unor probleme care nemulțumesc destinatarul/ titularul acesta trebuie să se adreseze imediat conducătorului activității astfel încât să dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemulțumirile apărute. Orice reclamații se vor primi în scris în ziua desfașurării activității. Răspunderea organizatorilor se limitează la valoarea voucherului.

Termenii și condițiile de mai sus sunt in concordanta cu drepturile destinatarului/ titularului ca și consumator și în concordanță cu legislația României.

 

SKU Voucher_cadou
200,00RON