Continutul acestei pagini de internet apartine AXITERRA SALES SRL, (CUI: RO10427689; Reg. Com. J08/ 422/ 1998 avand sediul in Brasov, str. Harmanului nr 23) si este protejat de legea drepturilor de autor. Este interzisa reproducerea sau folosirea informațiilor conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) de pe pagina web www.mandala-matase.ro , fara acordul in scris al proprietarului paginii web, acestea fiind realizate/ create de autor si de fotograful Bibo Eugen. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi urmarita si raportata autoritatilor.
Mentionam ca pagina web este un site de prezentare, nu unul doar comercial, astfel produsele pe care le puteti comanda pe acest site sunt limitate la creatiile pe matase ale artistei Simon Eniko si la materialele folosite in pictura pe matase.
 
Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Axiterra Sales SRL si Reiconsulto SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea liniei folosite de dumneavoastră pentru comunicare. 
Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Axiterra Sales SRL si Reiconsulto SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate. 

Modalitate de comanda
Comandand produsele de pe acest site consideram ca a-ti luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Puteti comanda articole pictate pe matase de catre artista Simon Eniko si materialele pentru pictura direct de pe www.mandala-matase.ro sau prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Comanda Dvs. se considera valabila numai dupa ce va confirmam in scris, prin e-mail, disponibilitatea produselor.  Pentru a comanda produse de pe www.mandala-matase.ro trebuie sa aveti adresa de livrare in Romania.
Informațiile despre produse și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afișate.  Axiterra Sales SRL si Reiconsulto SRL își rezervă astfel dreptul de a notifica și a anula comanda dacă un produs a fost epuizat. 
Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre Dvs. doar daca expedierea noastra se realizeaza cu peste 7 zile lucratoare intarziere fata de termenul specificat in confirmarea comenzii, cu exceptia situatiilor de forta majora. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si trimisa cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului comandat. In cazul in care Dvs ati efectuat deja plata atunci vi se vor returna banii, in maxim 20 de zile lucratoare din momentul primirii inapoi a produsului neacceptat de catre Dvs, conform optiunii de plata specificate de Dvs. in cererea de renuntare a comenzii.
Finalizarea comenzii presupune obligatia Dvs., in calitate de client/ cumparartor, de a ridica de la curiel coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia. In cazul reintoarcerii coletului la expeditor, indiferent de motiv, clientul este obligat sa plateasca returul si valoarea comenzii in avans daca mai doreste coletul sau daca solicita orice alta comanda. Axiterra Sales SRL are dreptul de a solicita despagubiri si de a refuza comenzi viitoare.
Modalitati de plata
Plata produsului/ produselor comandate se poate efectua astfel:
- ramburs (plata la cureir) la primirea comenzii;
- in avans prin virament in cont, in baza confirmarii comenzii si a facturii emise de Axiterra Sales SRL.
In cazul platii in avans va rugam sa ne trimiteti o copie a transferului/ un extras prin e-mail sau fax.  In colet veti gasi factura originala si pentru intocmirea facturii va rugam sa ne furnizati datele dvs de identificare fiscala atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
Nu am instalat modalitatea de plata online si nu solicitam date despre contul sau cardul dvs bancar.
 
Legea 51/2003, RETURNAREA PRODUSELOR
In conformitate cu prevederile Legii 51/ 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta se acorda Dvs./cumparatorului ca in conditiile actului normativ mentionat sa aveti dreptul de a returna produsele comandate si achitate in termen de 5 zile lucratoare de la primirea acestor produse fara penalitati. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului doar daca produsele nu au suferit deteriorari. Atunci cand vom considera ca actiunea de returnare a cumparatorului au fost cu rea-vointa, Axiterra Sales SRL are dreptul sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare si de a refuza ulterior onorarea altor comenzi.
Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in care sa furnizati urmatoarele date: numele in clar al organizatiei care face sugestia/sesizarea, sediul social, telefon, e-mail; numele si prenumele in clar al persoanei delegate din partea organizatiei care face sugestia/sesizarea pentru urmarirea rezolvarii sugestiei/sesizarii si semnatura acesteia; descrierea sugestiei/sesizarii clientului; descrierea solicitarii organizatiei in legatura cu sugestia/sesizarea, semnatura persoanei si data repartizarii.
In baza sesizarii/ reclamatiei se va deschide un dosar al reclamatiei care trebuie sa contina:
a)    reclamatia clientului completata pe formularul Sugestii si sesizari
b)    planul si programul de derulare a investigatiilor
c)    raportul de constatare al responsabilului de tratare a reclamatiei (sesizarii) care inchide programul de investigatii
d)    nota privind masurile propuse pentru rezolvarea reclamatiei (sesizarii)
e)    raspunsul la reclamatie (sesizare) adresat organizatiei care a depus sesizarea
Raspunsul la reclamatie trebuie sa contina:
a)    identificarea organizatiei care a depus sesizarea
b)    textul reclamatiei (sesizarii)
c)    raspunsul dat de catre Axiterra Sales SRL
d)    numarul si data de inregistrare al reclamatiei la organizatia care face sesizarea (optional)
-    numarul si data de inregistrare al reclamatiei (sesizarii) din Registrul Evidenta reclamatiilor
-    numarul si data de inregistrare a raspunsului la reclamatie din Registrul Evidenta reclamatiilor
e)    semnatura responsabilului de tratare a reclamatiei.
Raspunsul la reclamatie se intocmeste in doua exemplare cu urmatoarea destinatie:
a)    primul exemplar se elibereaza organizatiei care a depus sesizarea;
b)    al doilea exemplar se arhiveaza la Dosarul reclamatiei;
Responsabilul de tratarea reclamatiei (sesizarii) este administratorul societatii.
 
Pretul produselor
Pretul pentru fiecare produs este afisat pe site si este fix, include TVA si in cazul esarfelor si mandalelor include cutia cadou. Pretul picturilor pe matase difera in functie de dimensiune, colectie si tip de pictura, acestea fiind unicat si hand-made. Societatea livreaza la comanda doar produse unicat astfel nu aplica reduceri de pret la comenzi si pretuile communicate sunt preturi finale.
Preturile nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, aceste costuri fiind comunicate la confirmarea comenzii.
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor se realizeaza prin Curier Rapid. Durata transportului este de 2-4 zile lucratoare din momentul expedierii si expediem doar pe teritoriol Romaniei. In cazul in care ne aflam in imposibilitatea de a va livra comanda din vina dvs pentru ca nu sunteti la adresa mentionata, nu puteti fi contactat sau nu va prezintati sa ridicati coletul etc., comanda va fi anulata. Cumparatorul are obligatia sa ofere date corecte de livrare si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.
Costuri informative in cazul trasportului asigurat de FanCourier :
- la comenzi cu valoare intre 1-900 lei: 25 lei
- la comenzi cu valoare intre 901-1500 lei: 15 lei
- la comenzi cu valoare peste 1501 lei: gratuit
 
In conformitate cu clauza de confidentialitate si Legea 677/ 2001 si Regulamentul UE 679/ 2016
Atat Axiterra Sales SRL cat si cumparatorul au obligatia de a pastra confidentialitatea asupra datelor furnizate.

Axiterra Sales SRL si Reiconsulto SRL apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, făcând comenzi on-line, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale. 

Pentru comenzi on-line NU este necesar să vă creați un cont, nu avem opțiune pentru newsletter si NU veți primi comunicări comerciale din partea noastră doar în măsura în care solicitați prin email, în mod expres să primiți informații.

Protecția datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, precum si Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.
Axiterra Sales SRL administreaza in conditii de siguranta datele furnizate de cumparatori, in conformitate cu prevederile legale actuale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In cazul in care cumparatorul refuza oferirea informatiilor solicitate apare imposibilitatea onorarii comenzii.
 
Axiterra Sales SRL va solicita datele de mai jos de la cumparator DOAR cu urmatoarele scopuri:
a) pentru eliberarea facturii: nume si prenume, adresa completa si corecta, cod numeric personal. Pe factura, conform Codului Fical in vigoare se trec datele de identificare fiscala ale cumparatorului: pentru societati CUI si pentru persoane fizice CNP. 
b) pentru livrarea prin curier: nume si prenume, adresa completa si corecta, cod postal si numar telefon de contact,
c) pentru confirmarea primirii comenzii: adresa e-mail.
Va folosi datele personale furnizate de cumparator in scopul intocmirii facturii si livrarii produselor comandate, pentru contactarea cumparatorului, si pentru a-l anunta pe cumparator despre diverse informatii/ evenimente legate de produsele achizitionate sau prezentarea de noi produse/ servicii de Axiterra Sales SRL.
Nu avem optiunea de newsletter, astfel solicitam datele de mai sus doar de la cumparatorii de pe site. Nu facem campanii de publicitate si solicitam datele dvs in interesul dvs legitim (pentru facturare si livrare).  La solicitarea cumparatorului datele sale de contact pot fi modificate sau vor fi sterse din adresele care sunt in agenda/ Inbox-l de la Axiterra Sales SRL.
Nu am instalat optiune de plata online astfel NU solicitam de la dvs date referitoare la contaul sau cardul bancar.

Procesăm datele dumneavoastră personale, furnizate direct, în calitate de cumpărător sau client. Prelucrarea datelor dvs. personale este necesară pentru interesele legitime/ legale pe care le urmărim. Dacă nu reușiți să ne furnizați datele dumneavoastră personale și această furnizare este obligatorie (datele de facturare), atunci vă poate afecta: nu veti putea beneficia de produsele si serviciile pe care le vindem, pentru ca vanzarea lor e legata de inregistrarea si declararea unor detalii fiscale. Interesele noastre legitime pot fi înlăturate de interesele dvs. și drepturile dvs. fundamentale. Vă protejăm în mod adecvat interesele, drepturile și libertățile.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Axiterra Sales SRL nu a creat optiunea de abonare la circulare si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nedorite. Societatea nu vinde, nu schimba sau nu inchiriaza datele furnizate de cumparatori catre terti. Societatea poate dezvalui datele cumparatorilor catre terti doar daca acest lucru este in conformitate cu legislatia actuala: conformarea la rigorile legii; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Axiterra Sales SRL, actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei cumparatorilor.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.  Nu solicitam de la cumparatori prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. 

Nu vă prelucrăm datele personale în scopuri secundare care sunt incompatibile cu scopurile principale (mai sus descrise, fiind reale, prezente și legitime) pentru care datele dvs. personale sunt colectate inițial, fără consimțământul dvs. prealabil, fără să existe un interes legitim în acest sens, și fără un temei juridic.
 
Limităm durata de stocare a datelor dvs. personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre legale de procesare si servesc interesul dvs de informare si livrare produse.
Stergem datele dumneavoastra la momentul la un an de la data la care relatia dumneavoastra cu noi se incheie . Stergem datele dumneavoastra la momentul la care ne solicitati acest lucru, cu exceptia datelor a caror furnizare si prelucrare este impusa de o prevedere legala, pe care le stergem in termenul prevazut de lege pentru aceasta (datele de facturare in 5 ani).
 
Vă invităm să comunicați cu noi despre exercitarea drepturilor dvs. privind protecția datelor dvs. personale. Acceptăm numai solicitări scrise, deoarece nu putem face față solicitărilor verbale imediat, fără să analizăm mai întâi conținutului cererii și fără să vă identificăm mai întâi. Cererea dvs. trebuie să conțină o descriere detaliată și precisă a dreptului pe care doriți să-l exercitați. Puteți trimite solicitarea dvs. referitoare la protecția datelor dvs. personale la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Drepturile persoanelor vizate - Extras din Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

 • •Dreptul de retragere a consimtamantului: In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, puteti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail cu subiectul „retragere consimtamant”.
  • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
  • Dreptul de a va adresa justitiei;
  • Dreptul de acces: aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificare: aveti dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor care va privesc, fara intarzieri nejustificate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
  (a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;
  (b) prelucrarea este ilegala, iar dvs va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  (c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  (d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
  (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
  (b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Nu aveti acest drept in cazul in care decizia:
  (a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dvs si un operator de date;
  (b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
  (c) are la baza consimtamantul dvs explicit.
 • • Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
  • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dvs personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dvs de acces, va vom informa despre motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a va identifica: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs personale din cauza identificatorilor pe care le furnizati in solicitarea dvs. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizati numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii dvs, cu exceptia cazului in care furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea.
Forta majora
Forta majora apara de raspundere partea care o invoca. Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maxim 10 zile lucratoare de la aparitie.
Continutul acestei pagini de internet apartine AXITERRA SALES SRL, avand sediul in Brasov, si este protejat de legea drepturilor de autor. Este interzisa reporudecerea sau folosirea imaginilor de pe pagina web www.mandala-matase.ro, fara acordul in scris al proprietarului paginii web, acestea fiind realizate/ create de autor si de fotograful Bibo Eugen. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi urmarita si raportata autoritatilor.