WORKSHOPURI & CURSURI & ATELIERE DE CREAȚIE ȘI PICTURĂ

      & TERAPIE PRIN SIMBOLRUI ȘI DESEN

In calitate de trainer, pentru angajatii societatiilor organizez/sustin ateliere & workshopuri de 3-8 ore, participantii fiind asistati sa picteze impreuna pe matase; astfel experimenteaza bucuria activitatiilor in echipa si creativitatea prin iesirea din tiparele mentale limitative.

De asemenea workshopul ”Gestionarea creativa a situatiilor de stres si cresterea focusarii” folosind metode de desenare combinate cu tehnici de meditatie si focusare. Aceasta metoda este practicata atat in Europa si SUA oferind sustinere in gestionarea situatiilor de stres, in abordarea mai creativa la luarea unor decizii si in dezvoltarea abilitatii de focusare pe rezolvarea provocarilor din viata profesionala si personala. Desenul are darul de a relaxa si de a activa emisfera dreapta a creierului, iar crearea unei mandale este o cale frumoasa catre integrarea diferitelor stari prin folosirea meditatiei, simbolurilor si culorilor. In cadrul workshopului in acelasi timp se exerseaza practica relaxarii si a focusarii mentale. Dupa workshop participantii vor gestiona mai usor situatiile de stres si vor avea o abordare mai creativa in gasirea unor solutii si in luarea unor decizii. Pentru solicitarea ofertei va rugam sa scrieti la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Doriti sa descoperiti creativitatea printr-o modalitate frumoasa de autoexprimare a emotiilor si trairilor personale? Sunteti interesati sa deprindeti realizarea mandalelor energetice, sa intelegeti simbolistica, sa va descoperiti sinele, sa deprindeti tehnici de meditatie sau sa realizati cadourile pentru cei dragi? Studiati atelierele de mai jos si solicitati detalii privind data exacta pe email:

1. Atelier de meditatie si creare mandale energetice (pe hartie) recomandat celor care cauta descoperirea personalitatii proprii, cauta starea de meditatie activa, cauta sa inteleaga semnificatia simbolurilor si sunt interesati de exprimarea emotiilor si dezvoltarea intuitiei. Data: 06 iulie 2024 sau daca doriti alta data va rog sa ma sunati se stabilim impreuna o zi. Investiția dvs este de 450 lei, inclusiv materialele folosite.             

2. Atelier de meditatie si pictura mandale energetice pe MATASE NATURALA - se adreseaza celor care au absolvit modulul de creare mandale pe hartie si este recomandat celor care doresc sa "dea liber" exprimarii emotiilor, dezvoltarii intuitiei si creativitatii si celor care doresc sa creeze daruri personalizate celor dragi. Data:  01 iunie 2024 sau rog sa ma sunati se stabilim impreuna o zi. Investiția Dvs este de 550 lei și include si materialele speciale folosite la sala. și mandalele luate acasă.

3. Curs de pictura pe matase naturala pentru realizarea de esarfe si tablouri, la Brasov, recomandat celor care doresc sa descopere creativitatea printr-o modalitate frumoasa de autoexprimare a emotiilor si trairilor personale fara a fi necesara o experienta prealabila in pictura. Veți pleca de la curs cu 3 tablouri și o eșarfă pictată și cu setul de bază de materiale pentru pictura pe mătase (culori, matase, pensule etc). Costul de 1300 lei include materialele speciale folosite la curs dar si materialele pe care le luati acasa pentru a putea picta in continuare. Urmatorul curs va fi in toamna 2024 sau la cererea dvs. la o data pe care o putem stabili impreuna.

NOU    ATELIER DE CREARE CADOURI DE CRACIUN pe matase naturala, in data de  ...... 2024
Sunt invitati sa participe persoane care nu au absolvit cursul de pictura pe matase si nu au experienta dar doresc sa creeze 1-3 cadouri de  suflet. Va asist sa pictati 1-2 baticuri/esarfe simple sau mandale cu simboluri de Craciun.
Costul de participare este 450 lei/ persoana (include chiria salii, cerneluri, contururi, pensule si alte consumabile) la care se adauga costul materialelor de matase folosite la atelier (pretul acestora este aici http://mandala-matase.ro/materiale/matase ). Inscrierile se realizeaza prin email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

curs-pictura-matase5

Va invit sa vizionati filmul http://youtu.be/TZy8T_UripI  

"Workshop integrat de dezvoltare a creativitatii prin pictura pe matase naturala" se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte creativitatea, exprimarea prin arta picturii sau care activeaza in domeniul marketingului, managementului, designului.

In cadrul workshopului se vor folosi doua tipuri de metode:
  - Metode rationale, care se bazeaza pe un demers logic si sistematic, se vor preda 6 tehnici de pictura;
  - Metode intuitive sau psihosociale, se bazeaza pe inlaturarea restrictiilor afective si intelectuale.

Se va apela la tehnici de folosire a ambelor emisfere cerebrale, de dezvoltare a vizualizarii si creativitatii. Pachetul de workshop isi propune, printr-o abordare originala, sa produca schimbarea perspectivei de a percepe limitarile si blocajele interioare, catre o dezvoltare a creativitatii participantilor, utilizata atat in plan personal cat si profesional, reflectata in organizatiile din care ei fac parte.

Cursul de pictura pe matase ofera informatii teoretice si practice:curs-pictura-matase1

 • deprinderea diferitelor tehnici de pictura pe matase naturala;
 • identificarea combinatiilor posibile intre diferitele culori, semnificatia culorilor si influenta emotionala a culorilor;
 • inlaturarea limitarilor afective si mentale cu privire la talent, cresterea increderii in sine;
 • experimentarea emotiilor, atingerea starii de detasare, de meditatie, de explorare interioara si bucurie;
 • dezvoltarea vizualizarii, integrarea logicii si intuitiei.

Dupa absolvirea cursului veti putea realiza picturi pe matase sub forma de tablouri si mandale, esarfe si alte obiecte decorative si vestimentare. Pentru participarea la curs nu sunt necesare cunostinte de desen sau de pictura, doar dorinta de a descoperi ceva nou. La curs vom experimenta interactiunea dintre matase- apa- cerneala, combinarea culorilor si vom deprinde tehnici de pictura pe matase prin comportamentul diferit al matasii la aplicarea unor tehnici diferite de pictura:

 • Tehnica conturului;
 • Tehnica picurarii folosita in special la esarfe si in anumite picturi;
 • Tehnica acuarelei, cand se aplica o baza speciala pe matase care nu lasa ca cerneala sa se imprastie;
 • Tehnica apei;
 • Tehnica 3D, se creaza o imagine in relief din matase si apoi se aplica cerneala;
 • Tehnica picturii cu ceara rece si ceara calda;
 • Tehnica sarii, zaharului etc.
 • Tehnici combinate de pictura a esarfelor.

La cursul de meditatie si creare mandale se predau tehnicile legate de realizarea si pictarea mandalei (matasea este intinsa pe un cadru metalic circular), acest curs organizeaza energiile si fortele interioare ale artistului, ajuta relaxarea, detasarea si centrarea.

Cursul de pictura pe matase se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani si participantii primesc la inceputul cursului pachetul de materiale si instrumente necesare realizarii picturii pe matase; iar in functie de curs vor duce acasa parte din aceste materiale spre a le avea pentru folosinta proprie.

Pentru detalii si informatii dati click pe cursul/ atelierul care va intereseaza sau trimiteti e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A fost fascinant sa observ incantarea si evolutia participantelor la workshopurile de pictura pe matase naturala de pana acum. Cu fiecare tehnica invatata le crestea increderea in sine, prindea contur cate a creatie noua si se bucurau de aceasta noua cale de exprimare a emotiilor.

Mărturii de la workshop & atelier pictură
pictura-matase

"Iti multumesc pentru tot ceea ce ne-ai impartasit si iti marturisesc ca am petrecut patru zile minunate alaturi de tine. A fost o experienta unica si minunata si cu siguranta imi va schimba viata" mediator Liliana T.

"Iti multumesc frumos, m-am simtit extraordinar la curs si mi-am redescoperit un hobby pentru care nu am avut timp. O sa pictez cu mare placere in continuare." traducator Iringo A.

"Pentru noi a fost o experienta unica, de suflet. In prima zi am incercat sa asimilez cat mai mult din informatiile pe care ni le-ai prezentat pentru ca s-au potrivit perfect cu modul meu de gandire si conceptie despre lume si tot ce exista. Atat de facinat am fost ca spre sfarsitul cursului eram aproape epuizat. Ca experienta a sufletului, gandind logic, personal consider ca informatia din curs asa cum l-ai structurat, ar dura o viata de om sa ajunga la forma si in structura pe care ai prezentat-o. A doua zi a fost o provocare si in acelasi timp un rasfat pentru noi sa lucram cu matase naturala, cu contururi si cu culori. Nu cred ca s-au inventat cuvintele care sa descrie o astfel de experienta." Ina & Marius C.