Doriti sa va descoperiti creativitatea printr-o modalitate frumoasa de autoexprimare a emotiilor si trairilor personale fara a fi necesara o experienta prealabila in pictura?

 

Curs de pictura pe matase naturala- esarfe si tablouri

“Matasea fina, sensibila, stralucitoare si culorile speciale dau viata emotiilor si sentimentelor intr-un mod delicat si creativ. In aceasta arta se realizeaza armonia intre matase, care este legata de finetea si frumusetea sufletului nostru, intre apa, care reprezinta fluidul emotiilor noastre, si intre culoare care transpune si materializeaza trairile noastre.”  Simon Enikő

 

Cursul de pictura pe matase abordeaza metode de stimulare a creativitatii si ofera informatii:

• inlaturarea limitarilor afective si mentale cu privire la talent, cresterea increderii in sine,

• experimentarea emotiilor, atingerea starii de bucurie si detasare,

• deprinderea diferitelor tehnici de pictura pe matase naturala,

• dezvoltarea vizualizarii, integrarea logicii si intuitiei.

Dupa absolvirea cursului veti putea realiza picturi pe matase sub forma de tablouri, esarfe si alte obiecte decorative si vestimentare.

 

Data

Workshopul de pictura tablouri si esarfe pe matase se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani si se va desfasura pe parcursul a 2 zile in ..... sau la cererea dvs (sunt 2 cursuri/ an).

 

De ce am nevoie?

Participantii primesc la inceputul cursului propriul pachet de materiale si instrumente necesare realizarii picturii pe matase. Materialele si instrumentele se vor lua acasa de catre participanti.

Lista produselor primite: 2 m x 90 cm matase naturala (pentru realizarea a 10-11 tablouri), 2 esarfe 55x55 cm, 4 culori/ cerneluri originale si speciale pentru matase 50 ml (rosu, albastru, galben, negru), 1 nuanta de contur Marabu, 1 varf ingustator pentru contur, 1 pipeta, 1 paleta, 6 pensule, 1 sasiu simplu 20 x30 cm pentru intins matasea cu 100 cuie pentru fixarea matasii si alte consumabile.

 

Cost

Costul complet al cursului de 2 zile/ 12 ore, inclusiv al materialelor enumerate mai sus, este de 1300 lei, platibil in 2 rate: avans 650 lei la inscriere, in baza facturii primite si rest de plata 650 lei pana la data inceperii cursului. Plata cursului se va face integral inainte de inceperea cursului, dar numai dupa confirmarea inscrierii si primirea facturii.  Persoanele care au firma sau activeaza in domeniul marketingului, managementului, designului isi pot deconta cursul pe societate: dezvoltarea creativitatii.

 

Cum ma inscriu?

Va rog sa semnalati prin e-mail intentia dvs. de participare si sa mentionati daca doriti factura pe: 1. persoana fizica, 2. persoana juridica neplatitoare de TVA sau 3. persoana juridica platitoare de TVA, pentru a sti tipul de contract pentru curs pe care sa-l trimit catre dvs. In baza solicitarii dvs. va trimit formularul de inscriere si contractul de participare, locatia cursului si factura pentru avans.

Pentru informatii si inscriere va stau la dispozitie sau scrieti pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .