Doriti sa dati liber exprimarii emotiilor, dezvoltarii intuitiei si creativitatii?

 

Atelier de meditatie si pictura mandale energetice pe MATASE

- se adreseaza celor care au absolvit modulul de creare mandale pe hartie-

“Matasea fina, sensibila, stralucitoare si culorile speciale dau viata emotiilor si sentimentelor intr-un mod delicat si creativ. In aceasta arta se realizeaza armonia intre matase, care este legata de finetea si frumusetea sufletului nostru, intre apa, care reprezinta fluidul emotiilor noastre, si intre culoare care transpune si materializeaza trairile noastre.”    Simon Enikő

Atelierul de desenare a mandalelor energetice pe matase ofera posibilitatea experimentarii desenarii mandalelor pe matase, abordeaza metode de stimulare a creativitatii si sustine:

  • dezvoltarea intuitiei si cresterea increderii in sine,
  • atingerea starii de meditatie, de detasare si de bucurie,
  • trairea starii de centrare si a comunicarii cu Universul/ Totul,
  • inlaturarea limitarilor afective- mentale, blocajelor energetice si fricilor.

Desenarea unei mandale pe matase este o posibilitate frumoasa de armonizare cu emotiile noastre si de integrare a diferitelor energii prin folosirea simbolurilor si culorilor. Dupa absolvirea atelirului veti putea realiza mandale energetice pe matase si crea daruri personalizate celor dragi.

 

Data 

Atelierul de desenare a mandalelor energetice pe matase se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani (este recomandat sa fi absolvit atelierul de creare mandale) si se va desfasura in data de 1 iunie 2024 intre orele 11-15. Termen de inscriere: 23.06.2024

 

De ce am nevoie?

Participantii primesc la inceputul atelierului 2 mandale, paleta si 3 pensule speciale pe care la final le vor lua acasa si vor avea la dispozitie/ spre folosinta la atelier materialele si instrumentele necesare realizarii mandalei pe matase (culori/ cerneluri originale si speciale pentru pictura pe matase, contur, varf ingustator pentru contur, pipeta si alte consumabile). Doritorii vor putea consulta lista de preturi completa a materialelor la sala sau pe http://www.mandala-matase.ro/materiale/culori  si in baza celor testate la atelier, in timp vor putea comanda si alte materiale.

 

Cost 

Costul atelierului, inclusiv al celor 2 mandale si materialelor folosite este de 550 lei/persoana. Plata atelierului se va face integral cel tarziu pana la 25.06.2024, dar numai dupa confirmarea inscrierii si primirea facturii. Persoanele care au firma sau activeaza in domeniul marketingului, designului managementului, isi pot deconta cursul pe societate: « dezvoltarea creativitatii ».

 

Cum ma inscriu?

Va rog sa semnalati prin e-mail intentia dvs. de participare si sa mentionati daca doriti factura pe: 1. persoana fizica, 2.persoana juridica neplatitoare de TVA sau 3.persoana juridica platitoare de TVA, pentru a sti tipul de contract pentru curs pe care sa-l trimit catre dvs. In baza solicitarii dvs. va trimit formularul de inscriere si contractul de participare, locatia cursului si factura pentru avans.

 

Pentru informatii si inscriere va rog sa imi scrieti pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .