Doriti sa descoperiti secretele personalitatii voastre?

Sunteti pregatit sa experimentati meditatia activa?

Cautati semnificatia simbolurilor si culorilor?

Va intereseaza exprimarea emotiilor si dezvoltarea intuitiei?

Atelier de meditatie si creare mandale energetice (pe hartie)

Atelierul de creare a mandalelor energetice ofera informatii pentru experimentarea diferitelor metode de creare a mandalelor si sustine:

  • dezvoltarea intuitiei si cresterea increderii in sine,
  • atingerea starii de meditatie, de detasare si de bucurie,
  • trairea starii de centrare si a comunicarii cu Universul/ Totul,
  • inlaturarea limitarilor afective- mentale, blocajelor energetice si fricilor.

Crearea unei mandale este o calatorie frumoasa catre descoperirea sinelui si catre integrarea diferitelor energii prin folosirea simbolurilor si culorilor. In cadrul atelierului vom utiliza tehnici de meditatie pentru echilibrarea elementelor, vom exersa contemplarea si starea de centrare. Dupa absolvirea atelierului veti putea folosi tehnicile de echilibrare si contemplare, veti realiza mandale energetice si veti avea cunostintele necesare pentru a intelege mesajul acestora.

 

Data

Atelierul de creare a mandalelor energetice pe hartie se adreseaza persoanelor cu varsta peste 14 ani si se va desfasura in data de 06 iulie 2024 intre orele 10-17 la Brasov. Termen de inscriere: 23.06.2024. In cazul in care se doreste acest atelier in alt oras, putem stabili o data comuna si numarul minim de participanti este de 10 persoane si veti asigura spatiul si participantii.

 

De ce am nevoie?

Participantii primesc la inceputul atelierului materialele si instrumentele necesare realizarii mandalelor: hartie, forme, culori si carioci. Cei care au setul lor de colorat preferat sau acuarela le pot aduce pe acestea.

 

Cost  

Atelierul are costul de 450 lei/persoana. Plata atelierului se va face integral cel tarziu pana la 23.06.2024 , dar numai dupa confirmarea inscrierii si primirea facturii. Persoanele care au firma sau activeaza in domeniul marketingului, designului managementului, isi pot deconta cursul pe societate: « dezvoltarea creativitatii ».

 

Cum ma inscriu?

Va rog sa semnalati prin e-mail intentia dvs. de participare si sa mentionati daca doriti factura pe: 1. persoana fizica, 2. persoana juridica neplatitoare de TVA sau 3. persoana juridica platitoare de TVA, pentru a sti tipul de contract pentru curs pe care sa-l trimit catre dvs. In baza solicitarii dvs. va trimit formularul de inscriere si contractul de participare, locatia cursului si factura pentru avans.

 

Pentru informatii si inscriere va rog sa imi scrieti pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .